Mafia: Definitive Edition – megérkezett az első, negyedórás gameplay

2020-07-22 17:55:00

Korábban már többször emlegettük, hogy a Mafia második és harmadik etapjának felújítási munkálatai eltörpülnek az első rész esetében adódó teendők mellett, ugyanis a fejlesztők alapjaitól kezdve építik újra nem csak Los Heaven városát, de a komplett mechanikát is. Nos, az ígéretek szerint meg is érkezett az első játékmenet videó a Definitive Editionről, és elvézve az anyagot, ez tényleg egy alapos átdolgozás.

A majd' 15 perces gameplayen megfigyelhető, hogy a köntös alatt azért mégiscsak az eredeti, 2002-es verzió lapul, és bár a legtöbb tulajdonságát meg is tartja, többek között a járművek biztosan nagy átalakítás elé néznek. Számnékosan nem autókat írtam, ugyanis, mint kiderült, motorkerékpárokat is kapunk, melyek eredetileg nem képezték részét a projektnek. 

A videó nagy részén a "Trip to the Country" küldetés figyelhető meg, mely személyes kedvencem, úgyhogy nem is szaporítom tovább a szót, inkább kattintok még néhányat az újrajátszás gombra!

A megjelenés eredetileg augusztus végére volt kitűzve, a stúdiónak azonban több időre van szüksége, így szeptember 25 a jeles dátum.

vissza