A GameSpace 2012. júniusában indult a YouTube-on. A médiumnak 4 alapító tagja Vakmix, Molnár, Kristóf és Nexus. Akkoriban a játékbemutatók, játékmenet-videók és tutorialok mellett főleg a Battlefield 3/BC2-vel foglalkozott a csatorna.

Nagyobb változás 2013 májusában történt, amikor is számos új taggal bővült a GameSpace: egyre gyakrabban kerültek fel olyan videotesztek is, amelyek NEM a Battlefieldről szóltak.

Augusztusban aztán megérkezett Áron, Gábor és Peti: talán nem túlzás azt állítani, hogy ettől az időponttól vált a GameSpace igazi, videojátékkritikákkal foglalkozó médiummá. Az első oldalunk is ekkor indult (ami 3 hónap után kardjába dőlt), majd következett egy kis lejtmenet egészen filmkritikusunk, Gábor érkezéséig. Ő felkavarta az állóvizet: azóta is GameSpace – Videodrome-ként működünk.

A 2014-es évhez tartozik még a második oldalunk megnyitása, valamint a G2A partnerkapcsolat kialakítása. Úgy tűnt, itt megállunk, aztán megérkezett Balázs, aki olyat ígért, amire mindig is vágytunk: kilépni kicsit a YouTube videói közül, megízlelni a hírek, tesztek, rovatok világát, mint online videojáték magazin.

Balázs (aki maga is publikált már magyarországi videojátékos lapba) a GameSpace-hez „csábította” több, nem olyan rég megszűnt lap munkatársait is. Szinte azonnal elkezdtük az új (azt, ahol most is vagy) oldal tervezését, a tartalom kialakítását és a további partnerek vadászását (velük ezen a linken találkozhatsz).

2017-ben új menedzsment érkezett.

Egy cél lebeg a szemünk előtt: olyan online, videojátékokkal foglalkozó magazint szeretnénk eléd tárni, amit egyrészt már ismersz, azonban mer újítani – és nem csak külsőleg, tartalomban is, a többi portállal szemben. Reméljük, elnyeri tetszésed.

A GameSpace stábja:

Főszerkesztő:

Rácz-B. Kristóf
Marketing:

Mayer Edmond
Rácz-B. Kristóf
Felelős hírszerkesztő:

Henits Balázs
Állandó hírszerkesztők:

Henits Balázs
Beugrós hírszerkesztők:

Rácz-B. Kristóf
Szathmáry Fanni
Mayer Edmond
Szerkesztők:

Henits Balázs
Gyurkó Péter
Kern Péter
Lavati Dávid
Nyári Gábor
Szathmáry Fanni
Rácz-B. Kristóf
Szabó Péter
Faragó Noémi
Olvasó szerkesztő:

V
Külső munkatársak:

Páll Zsófia
Rónyai Balázs


Ha kérdésed, óhajod, sóhajod lenne, írj az info@gamespace.hu-ra.