Mafia: Definitive Edition – megérkezett az első előzetes

2020-06-14 13:50:00

Még májusban került bejelentésre a Mafia széria mindhárom epizódjának felújított változata. A második és harmadik etap már a megvásárolható, az első felvonás Definitive Editionjére azonban a nyár végéig várnunk kell. A Hangar 13 teljesen új motorra helyzi a játék alapjait, de a szkriptek és átvezetők is újragondolva kerülnek a projektbe. 

Haden Blackman elmondása alapján minden, de tényleg minden újra lett alkotva. A játékmenet és a mechanika is új, de igyekeztek mindent megtartani, amit az eredeti verzióban szerettünk. A küldetések egytől egyig részét képezik a Definitve Editionnek.

Lost Heaven városa is megkapta a maga adagját: az utcák jellegzetes elhelyezkedését a 90 fokos szögekkel újragondolták, a rendőrök éberebbek, mint valaha, az autók hemzsegnek, a városi élet felpezsdült, zsúfoltabb lett minden. 

Érdekesség, hogy a sztori új szkriptekkel is bővítve lett, új információkkal megtoldva az eddig tudottakat. A fenti videó alapján a Definitve Edition egyértelműen minőségi felújítás lesz. Tekintve, hogy a nyílt világú játékok fénykora előtt került megjelenésre, és azóta rengeteg helyről leshet el ötleteket ehhez a szisztémához, reméljük, a Hangar 13 nem esik át a ló túloldalára. Inkább maradjon visszafogott, de koncentrált, minthogy olyat akarjon megalósítani, amire nem képes... A megjelenés augusztus 28-án esedékes, és ugyanezen a napon érkezik a Mafia Trilogy fizikai kiadása is.

vissza
Legolvasottabb cikkek