Mafia Definitive Edition – csúszik a megjelenés

2020-07-07 17:41:00

Az idei év egyik talán legjobban várt projektje a Mafia: Definitive Edition, mely az első rész nem csak ráncfelvarrt, de bizonyos mértékben kiegészített változatát hozza el a játékosoknak. A korábban beharangozott augusztus 28-i megjelenési dátumot most a csapat halasztani kényszerült, mivel a fejlesztés a vártál hosszabb időt vesz igénybe a kialakult vírushelyzet miatt. "Semmiképp sdem szeretnénk, hogy a minőség ne érje el a várt színvonalat." – tették hozzá.

E projekt a kezdetektől fogva hatalmas szenvedéllyel készül, és számos, még az eredeti Mafia játékon dolgozó figura keze munkája is segíti a haladást. Mindenki elkötelezetten végzi teendőit a lehető legjobb eredmény elérése érdekében, mely méltó e címhez. 

Az új megjelenési dátum szeptember 25-re lett kitűzve, a Hangar 13 pedig mindennél nagyobbras értékeli most a rjongók türelmét. Kárpótlásként egy rövid videót tettek közzé a Twitteren, melyből kiderül, július 22-én bővebben bepillanthatunk a játékmenetbe. Az egyelőre nem derült ki, hol lehet majd követni az eseményt. Bővebb információért látogassatok el a mafiagame.com webhelyre.

vissza