Soha ne hívd ki az új bajnokot egy rögtönzött mérkőzésre

2016-07-18 08:25:57

A verekedős játékok legismertebb versenysorozata, az Evo tegnap zárta be kapuit egy elképesztő hajrával és izgalmak kavalkádjával, de egy bizarr mozdulat is történt a Ultimate Marvel vs. Capcom 3 mérkőzés után.


 

Manapság egymás hegyén-hátán rendezik meg a különböző játékokkal kapcsolatos versenyeket, amire persze jó okuk van a szervezőknek, hiszen több ezer embert mozgatnak meg a jegyvásárlással, több milliót pedig az online közvetítésekkel ahol nem fukarkodnak a támogatóik logójának elhelyezésével sem.

Idén július 15-e és 17-e között versengtek egymással a legjobb verekedős akciójátékosok a 2002 óta Evo-nak nevezett rendezvényen. Az új Ultimate Marvel vs. Capcom 3 bajnok még szinte fel sem fogta, hogy egy ilyen rangos címet csavart ki ellenfelei kezéből, egy rajongó(?) véresen komoly arccal és félmeztelenül felugrott a színpadra, ahol kihívta egy mérkőzésre Christopher „NYChrisG” Gonzalez-t. A színes bőrű úriembert akciója után egyből ki is vezették a helyszínről és valószínűleg el is tiltják néhány évre az eseménytől. A Kotaku szerint csak meg akarta mutatni az új bajnoknak kedvenc kontrollerét, hiszen többet nagyon nem remélhetett ettől a megmozdulástól.

vissza
Legolvasottabb cikkek