Rocket League – nemsokára indul a Nike FC Cup

2022-11-12 09:55:00

A futballvilág legnagyobb eseményére készül szinte mindenki, aki valamennyire is rajong a sportért, akinek azonban nem sikerül ráhangolódni az eseményre, a Rocket Legaue segíthet. A Psyonix ismét együttműködik a Nike-val, hogy segítsen ünnepelni. A Nike FC Cup egy több héten át tartó esemény, mely november 17-én rajtol, és különféle jutalmakkal, kihívásokkal kecsegtet.

  • November 17-től összesen 10 játékon belüli kihívást kapunk, melyek teljesítésével különféle jutalmakhoz, bannerekhez, matricákhoz juthatunk. Egészen december 6-ig lesz lehetőségünk erre.
  • Maga a Nike FC Cup keretein belül a játékosok 40 ország csapata közül választhatják ki, kit szeretnének képviselni, majd a Fan Clash weboldalán regisztrálva gyűjthetik a pontokat, hogy csapatuk a ranglista élére kerülhessen. A győztes csapat megkapja a Nike FC Cup MVP címet, a legjobb 4 pedig a Nike FC 2022 Titanium White Goal Explosion címmel gazdagodik. Ez november 30-ig fog tartani.
  • Az Item Shopba is kerülnek fel új tartalmak, számos Nike termék közül válogathatunk egészen december 6-ig.
  • November 30-án indul a Nike FC Showdown LTM, mely egy korlátozott idejű 4v4 mód. A normál labda helyett egy kevésbé pattogó Nike labdával folynak majd a mérközések, és a végsebesség is megnő. Ez december 14-ig tart majd.
  • Szintén november 30-án újabb tartalmakkal bővül az Item Shop, melyeket december 6-ig tudunk majd beszerezni. 

A Nike FC Cuppal kapcsolatos további információkért látogassatok el a Rocket League hivatalos honlapjára!

vissza
Legolvasottabb cikkek