Nyerj egy 11.250$ értékű Ryzen PC-t (+perifériák és VR) a GTribe-bal!

2017-06-10 13:12:47

Gaming PC perifériákkal, HTC Vive-val és két játékkal.


 

Aki a külföldi játék- és hardver híreket is olvassa, bizonyára nem ismeretlen a GTribe nevezetű oldal. A média nemrég ismét felfigyelt rájuk, ugyanis nemrég partnerséget kötött a Radeon-nal, a Logitech G-vel, az XFX-szel, a Seasonic-kal, a Swiftech-el, az Escalation Studios-szal, a Gigabyte-tal, a Steiger Dynamics-szel, a HyperX-szel és a Cooler Master-rel egy globális nyereményjáték indításáért.

A The Ascension keretein belül három nyertes kerül kihirdetésre, akik egy nem akármilyen gaming PC-vel gazdagodnak. A belsejében többek között egy Ryzen 7 1800 X processzor és egy XFX RX 580-as GTR-S Black Edition grafikus kártya is helyet kapott. Mindezek mellé egy HTC VIVE, és a Logitech G által kínált perifériák is dukálnak. A gép összértéke 11.250 dollár, a teljes konfigurációt pedig lejjebb görgetve olvashatjátok.

Komponensek:

gépház: Cooler Master MasterCase Maker 5t

processzor: Ryzen 7 1800X

hűtés: Swiftech H220-X2 Prestige

videókártya: XFX Radeon RX 580 GTR-S Black Edition

alaplap: Gigabyte AORUS GA-AX370-Gaming 5

memória: Kingston HyperX Predator Black 16GB DDR4 3200MHz

tárhely: HyperX Savage 2.5" 480GB SSD

optikai meghajtó: LG 12X Internal Blu-ray Combo Drive

tápegység: Seasonic Prime 850W Titanium

Szoftver:

operációs rendszer: Windows 10 Pro 64-bit Edition

Blu-Ray szoftver: Cyberlink PowerDVD 17 Ultra

Perifériák:

billentyűzet: Logitech G810 Orion Spectrum

egér: Logitech G900 Chaos Spectrum

egérpad: Logitech G640

headset: Logitech G933 Artemis Spectrum

Ami az egészhez tartozó szaktudást illeti, a gépet a Steiger Dynamics rakta össze saját kezűleg, mi több, élettartam támogatás is jár hozzá. A szállítást szintén ők intézik világszerte. A PC-hez két játékot is adnak, méghozzá a Prey-t és a The Elder Scrolls Online-t.

A nyereményjáték oldalát az alábbi hivatkozásra kattintva érhetitek el, a jelentkezéshez pedig nem kell mást tennetek, mint bejelentkezni. Ezt magára a GTribe oldalára való regisztrációval is, de a Facebook-on keresztül is megtehetitek.

vissza
Legolvasottabb cikkek