Költsd el a Ubisoft Club pontjaidat, vagy eltűnnek!

2018-12-04 21:14:00

Hadd tippeljek, ti sem gondoltok túl sűrűn a Ubisoft Club pontjaitokra, az ún. unitokra... Tudjátok, az az in-game teljesítmények elérésével megszerezhető kis egységek, melyekből bármennyit is költünk, biztosan marad elég, ha kellően ráfekszünk egy-egy játékra. Nos, a rossz hír az, hogy a Ubisoft ezentúl nem csak jutalmaz, de ezzel együtt nyomást is gyakorol ránk, ugyanis a következő esztendőtől kezdve maximum 2 évig tartogathatjuk e kis vagyonunkat.

Egyértelmű indokot egyelőre nem kaptunk a döntést illetően, ahogy a hűségprogram változtatásairől sem (heti kihívások, jutalmak, valamint Sam, az asszisztens), de már hivatalos közleménybe is foglalták a dolgokat, miszerint 2019. április elsejétől két évünk van elkölteni a klub egységeket, ennek elteltével pedig eltűnnek. 

Érdemes azt is megjegyezni, hogy március 31-én összesítik pontjainkat, majd melyeket nem az elmúlt 24 hónapban szereztünk, elveszítjük. Egy szó, mint száz, irány a Ubisoft Store, és tessék levásárolni, akár kisebb kiegészítőpkra, akár kedvezményre beváltani!

vissza