Hivatalos: nyár elején jön a StarCraft Remastered

2017-03-26 13:00:33

A Blizzard megerősítette a pletykák hitelességét!


 

Tavaly hallhatunk róla először, hogy a Blizzard klasszikusa, a StarCraft egy remastered formájában feltámad. Nem teljesen két héttel ezelőtt szárnyra kapott egy szóbeszéd, miszerint a megjelenés nyár elején, május-június körül várható. A Blizzard nemrég hivatalosan is bejelentette, nyáron érkezik az újrakevert változat a Brood War expanzióval. Mint kiderült, a remake teljes grafikai tuninggal, javított hangeffektekkel, 4K támogatással, 1080p átvezetőkkel és képregény-stílusú küldetés közjátékkal és bevezetéssel érkezik.

A StarCraft továbbra is rettentően népszerű, főleg Koreában, így a fejlesztők arra jutottak, érdemes lenne a mai modern szabványoknak megfelelővé kreálni a játékot. Az előbb felsorolt funkciók mellett az internetes kapcsolat is megújul (Blizzard App), így a matchmaking, a chat, a stream, a ranglisták és a felhőmentés sem marad ki a buliból. A remake kompatibilis lesz az eredeti változattal, így a mentéseink és statisztikáink elvesztése és barátaink elfelejtése nélkül frissíthetünk.

[sciba leftsrc="http://gamespace.hu/wp-content/uploads/2017/03/starcraft-original.jpg" leftlabel="" rightsrc="http://gamespace.hu/wp-content/uploads/2017/03/starcraft-remastered.jpg" rightlabel="" mode="vertical" width=""]

vissza
Legolvasottabb cikkek