Elindult a Steam Őszi Vására, és kedvenceinket is jelölhetjük már a Steam Awardsra

2022-11-23 17:43:00

Vészesen közeleg az év vége, és sokan már karácsonyi ajándékötleteken törik a fejüket, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a téli akciók előtt még egy őszi hurrá is esedékes. A szokásokhoz híven a Steam is elindította az Autumn Sale-t, ahol ismét megannyi kedvezményes játékra csaphatunk le. Egészen november 29-ig várják a különféle ajánlatok a közönséget.

Csak hogy néhányat említsek, a Rainbow Six Siege 60%-kal, a Stray 20%-kal, a FIFA 23 40%-kal, az ARMA 3 és a Stellaris 75%-kal olcsóbban zsebelhető be. Vannak már-már állandó résztvevők is a listán, ilyen például a 6 eurós The Witcher 3, vagy a féláras Cyberpunk 2077, de komplett franchise-okat is megkaparinthatunk áron alul.

Az Őszi Vásár mellett a Valve bejelentette, hogy elindult a jelölési szakasz a Steam Awardsra, a jelölésekkel pedig jelvényeket szerezhetünk. Összesen 11 kategüriában indíthatunk játékokat, ezek között pedig újoncként köszönthetjük a „Legjobb útközben játszható játék” díjat. A szavazási szakasz a Téli Vásár során rajtol majd, a nyerteseket pedig január 3-án hirdetik ki. IDE kattintva tudjátok jelölni kedvenceiteket.

vissza