Az Erő a Star Wars Battlefront 2-vel van. Bámulatos előzetest villantott az EA!

2017-08-20 22:21:59

A nemrég bemutatott anyag ezúttal az űrcsatára fókuszál. Még mindig keressük az állunk!


 

Bár az idei Gamescom csak nemrég vette kezdetét, a Star Wars Battlefront 2 ezen alkalomra szánt előzetese sajnos(?) idő előtt felkerült az internetre. Az Electronis Arts azóta hivatalosan is közzétette a legújabb trailert, mely a végtelenbe nyúló világűrt veszi célba. Az újonnan bemutatott anyagban Starfighter Assault módot csodálhatjuk meg, azonban megtekintés előtt érdemes minden mást félretenni, ugyanis a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmaz.

Amit látunk, bár nem gameplay, de in-engine felvétel, így érdemes lehet észben tartani, micsoda látványt fog nyújtani a kész játék. Yoda, Darth Vader és Darth Maul jelenléte az egekig fokozza a hangulatot.  E csodálatos panoráma a Burnoutot fejlesztő Criterion érdeme, a projekt fejlesztésén pedig a DICE és a Motive is dolgozik.

Augusztus 21-én élőben is bemutatásra kerül az Starfighter Assault mód, mely talán valamelyest megkönnyíti az októberi nyílt bétáig, esetleg a novemberi megjelenésig tartó várakozási idő eltöltését. A játék egészen pontosan november 17-én érkezik PC-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

vissza
Legolvasottabb cikkek