Assassin's Creed Valhalla – előrehozták a megjelenést

2020-09-09 17:49:00

A kialakult vírushelyzet miatt a kiadóktól folyamatosan érkeznek az egyes címek megjelenési dátumának elhalasztásáról szóló közlemények. Mindenki örömére e cikk pont az ellentettjéről fog szólni!

Az Assassin's Creed Valhalla eredeilet november 17-re lett belebegtetve. A nemrég lezajlott Xbox Series S és Series X bejelentések után a kiadó közölte, előrehozzák a vikinges kaland megjelenését a két konzol debütálásának napjára, november 10-re. Ez nem csak a Microsoft konzoljaira, hanem a PC-re (Epic Games Store, Ubisoft Store, Uplay+), Stadiara, és PlayStation 5-re való érkezésre is vonatkozik.

Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy a kiadóban is felmerült a Cyberpunk 2077 november 19-es nagy napjától való félelem, mel köré az évek során elképzelhetetlen nagy hype gyűlt össze. A két nap helyett így több, mint egy hete lesz Eviornak a reflektorfényben...

A Valhalla első bejelentése óta nagy változások mentek végbe a cég munkakultúráját illetően, hiszen a kreatív igazgató mellett számos munkatársat is menesztettek a közelmúltban. Reméljük, ez nem nyomja rá bélyegét a játék minőségére.

vissza
Legolvasottabb cikkek