Trónok harca RPG-n dolgozna a Bethesda? Lehetséges!

2017-08-28 18:46:54

Ezúttal korábban jöhet a tél, érdemes felkészülten várni, már ha lehet...


 

A Trónok harca eddig nem sok sikerrel járult hozzá a videojátékok világának építéséhez, eltekintve néhány módot más projektekbe ültetve. Ilyen például a Crusader Kings 2, vagy a Total War: Attila, azonban tőlük eltekintve az összes csalódást okozott.

Lehetséges, hogy csak egy tapasztalt fejlesztőre lenne szükség a sikerhez? Nos, a Target szerint nem biztos, hogy sokáig kellene várni erre. Mint kiderült (ismét egy szemfüles NeoGAF felhasználónak köszönhetően), felbukkant a neten egy weboldal, mely erre engedett következtetni. Bár mindenféle részlet, vagy leírás nélkül tette tiszteletét, okunk van feltételezni, hogy játékról van szó, elvégre furcsa lenne a Bethesdától mást látni.

neogaf target bethesda game of thrones

Az elmúlt években a fejlesztőcsapat igencsak pozitív benyomást keltett a rajongókban, így vélhetően senki nem adná másnak e szerepet. Nem idegenek a sárkányoktól, a varázslattól, de a háborúktól sem, így érdekes lenne egy effajta projekttel találkozni. Az utolsó Trónok harca RPG játék a Cyanide műhelyéből gördült ki, azonban bár feltárt bizonyos dolgokat, csak érintőlegesen volt köze a szériához. Ezen kívül a Telltale is foglalkozott a show-val, de véleményem szerint talán a legrosszabb művükről beszélünk.

A Bethesda maga még nem reagált eme szivárgásra, de kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ti mit gondoltok, képesek lennének a rajongók igényeinek eleget tenni?

vissza