PewDiePie-t átverte a YouTube, meg fogják bánni

2016-05-27 18:27:44

PewDiePie a világ jelenlegi legtöbb feliratkozóval rendelkező videósa, akinek a munkájára eddig több mint 44 millió felhasználó volt kíváncsi és kezdte követni őt, ennek ellenére a YouTube nem küldi ki a gyémánt gratulációs gombját.


 

A YouTube „kiváltságosoknak” bizonyos feliratkozószám után kiküldi az egyedi gratulációs gombját, aminek első szintje a 100 ezres feliratkozószám. Nem egészen egy éve a 10 millió feliratkozóval rendelkezőknek elkezdték kiküldözgetni a gyémánt play gombot, de a videómegosztó legnagyobb videósa nem hogy élőben nem kapta meg, de utólag postai úton sem.

Az igazi YouTuber álmot eddig bár sokaknak sikerült hazugságokkal, szponzorációval és igénytelenséggel elérnie -  hatványozottan igaz ez hazánkra, ahol az elvárt minőségi szint, a kamera és az alpári „vicces” káromkodással egybekötött ordibálással kezdődik - de PewDiePie-t saját, valóban egyedi stílusa és őszintesége emelte az egekbe, az önzetlenségét és pénzhajhász énjének teljes hiányát itthon is taníthatnák a tartalomgyártóknak.

pewdiepie-diamond-play-button

Most egy gyémánt play gombnak hitt dobozt hozott neki a postás, aminek kicsomagolását rögzítette is. A 10 millió feliratkozóval rendelkező videósoknak szánt gratulációs ajándék már rég kijárt volna kedvenc „gémpléjesünknek”, de mint kiderült, most sem azt kapta kézhez. A YouTube ugyanis valamit nagyon benézhetett, mert Pewds egy 100 ezer feliratkozószámot elért gratulációs táblát kapott, megint...

A videóban ismét előhúzta szarkasztikus énjét és komolyan üzent, viccből háborút a YouTube ellen, és kéri meg az összes létező rajongóját, hogy szórják tele az alábbi hashtaggel az internetet: #givepewdshisdiamondplaybutton.

Reméljük hamarosan kap vagy 440 darab 100 ezres gombot, vagy 44 darab 1 milliós gombot, de igazán megérdemelne 4 darab gyémánt gombot.

Szerinted megérdemelne egy egyedi „köszönjük, hogy csomó pénzt csinálsz nekünk és késztetsz több száz videóst a videózásra” egyedi gombot?

vissza