Összeállt a Battlefield 1 multiplayer stream csapata

2016-06-01 07:55:06

Hamarosan megrendezésre kerül az EA Play, amire nagy durranásokkal készül a kiadó és ha hihetünk a híreszteléseknek, hatalmas show-t kerítenek az E3 előtt pár nappal, erre pedig az első bizonyíték a BF1 stream csapata.


 

Június 12-én megmutatja az EA/DICE, hogy milyen is az első világháborúban a többjátékos mód. Ehhez pedig segítségül hívták a Youtube legjobb játékosait, akik egyben a legnagyobb Battlefield rajongók. A livestream alatt két csapat fog megmérkőzni, a Team Stone és a Team Neebs.

A Team Stone első embere, a zseniális:  STONEMOUNTAIN64, csapattársai pedig: DIABLOX9, VARDOC, QJB, DUXATIVA, MRMUSELK, ONECHEESYMOFO.

A Team Neebs kapitánya BFF-NOOB, csapattársai: JACKFRAGS, LEVELCAP, BFF-ENGINEER, IMANDERZEL, DOOM49, STODEH.

Elfelejtheted a kisstílű plázákban és egyéb rendezvényeken összekalapált szoftver promó meccseket részint oda nem illiő videósokkal - itt bizony kőkemény háborúnak lehetünk majd szemtanúi, amiket hozzáértők vezényelnek majd le (nem a szponzoráció miatt).

Te kinek fogsz szurkolni? A Neebeknél komolyabb játékosokat találunk, de ne felejtsük el, hogy a Stone csapatot az egyik legprofibb BF katona troll vezényli majd.

vissza