Megnyerő, de modularitástól mentes külsővel érkezhet az LG G6

2016-12-28 18:41:01

Koncepcióvideón látható az LG hamarosan bemutatkozó csúcsmodellje, amely már nem lesz moduláris, külsőleg mégis az előd erényeit helyezi magasabb szintre.

 

Az LG várhatóan a barcelonai Mobile World Congress alkalmával mutatja be csúcsmobilját, ami alighanem G6 néven kerül a boltok polcaira. Ezzel egyébként a dél-koreai gyártó jelentős előnyre tehet szert a nagy vetélytárshoz, a Samsunghoz képest, akik csak március-április környékén rukkolnak majd elő újdonságaikkal.

lg-g6-render

A G6-ról egyelőre még kevés információ kering az interneten, ám egyre biztosabbnak tűnik, hogy a kijelző továbbra is 5,3 hüvelykes lesz, az oldalsó hangerőszabályzó gombok megmaradnak, ahogy a hátlapra szerelt dupla kamera és az ujjlenyomat-olvasó is. A hangszóró, az USB Type-C port és a 3,5 milliméteres jack aljzat (ami már az iPhone-ok mellett a Samsung zászlóshajóiról is eltűnhet) alul kapnak majd szerepet.

A G6 már nem lesz moduláris, azaz a nagy „haverok” (LG Friends) is eltűnhetnek a süllyesztőben, helyette a vezetékmentes töltés lehet kellemes extra, de a fent látható koncepcióvideó láttán az egész korrekt külső miatt is dicséretet érdemelhet a vállalat.

vissza