Mafia 3 - újabb, ezúttal hosszabb előzetes érkezett

2016-06-11 14:15:12

Két napja, hogy egy rövidke, ám hangulatos teaser-rel járultak a világ elég a fejlesztők, most viszont érkezett még egy videó, mely a bandákra és azok semlegesítésére épül.


 

A napokban valószínűleg nem az utolsó Mafia 3 videót kaptuk most meg, viszont egy elég fontos kérdésre választ adó anyagról van szó: Mi is a bandák likvidálásának módja? - A széria korábbi részeit ismerve biztosan nem lesz egyszerű dolgunk, viszont legalább megtudtuk, hogyan álljunk neki. Mondani sem kell, minden bandának van egy feje, melynek levágása a csoport likvidálását jelenti.

A góré szinte minden esetben a gárda rejtekhelyén fog tartózkodni. Minél több tagot semlegesítünk az utcán, itt annál kevesebbel fogunk találkozni. A Pozitívum, hogy nem csak bunyóval érhetjük el céljainkat, hiszen, mint kiderült, a vallatás is egy választható opció, melynek során érdekes, hasznos információkhoz juthatunk, például fény derülhet egy-egy kisebb vezető kilétére, akit kiütve a banda egy részével már el is bántunk.

A játék brutalitása a bandákat nem érintő történésekben is bemutatkozik majd. A rengeteg háború, az ellentétek kiéleződése, a tüntetések és a rasszizmus mind-mind hozzájárul a kor minél reálisabban való bemutatásához.

vissza