A NETGEAR NIGHTHAWK MESH TERMÉKCSALÁDJA ÚJ KIEGÉSZÍTŐVEL, A NIGHTHAWK X6 TRI-BAND WIFI MESH EXTENDERREL BŐVÜLT

Növeld szélessávú WiFi lefedettséged a szabadalmaztatott FastLane3 technológiával a jelenlegi WiFi routered cseréje nélkül.

2018-06-25 15:41:00

A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az intelligens otthoni hálózati eszközök vezető szállítója bemutatja a Nighthawk® X6 háromsávos WiFi Mesh extendert (EX7700), a Nighthawk termékcsalád legújabb WiFi Mesh tagját. Az új Nighthawk Mesh nagy teljesítményű otthoni WiFi-t biztosít a meglévő router hatósugarának bővítésével a szabadalmaztatott Fastlane3 technológiával. Dedikált 866Mbps 5 GHz-es csatornával az összes csatlakoztatott eszközhöz biztosítja a megfelelő internet sebességet, az EX7700 az egyik legfejlettebb Tri-Band WiFi mesh extender, ami jelenleg a piacon elérhető. 

A Nighthawk X6 csatlakozik a meglévő Nighthawk Mesh bővítők családjához, amelyek dedikált WiFi kapcsolatot használnak, hogy folyamatos adatáramlást biztosítson az elsődleges router és a bővítő egység között. A Nighthawk Mesh elérhetővé teszi ugyanazt a WiFi hálózati nevet, mint amit az elsődleges router használ, ezzel zökkenőmentes kapcsolatot biztosít az intelligens roaming funkciónak köszönhetően. Az intelligens roaming lehetővé teszi a mobileszközök intelligens csatlakoztatását az optimális WiFi kapcsolat eléréséhez a routerről az extenderre, vagy fordítva, amely rendkívül hatékony adatfolyamot biztosít akkor is, amikor otthonunk egyik pontjából a másikba megyünk. A nagyteljesítményű funkciók, mint a MU-MIMO és az Smart Connect biztosítják, hogy minden eszközhöz gyors WiFi kapcsolat legyen.

Minden otthoni WiFi routerrel együttműködik, a legújabb Nighthawk Mesh extender kiterjeszti a WiFi lefedettségét további 185 négyzetméterrel, az AC2200 WiFi sebességgel pedig akár 2.2Gbps-t (866 + 866 + 400Mbps) is elérhetünk. Egy gombnyomással könnyedén hozzáadhatod az extendert a meglévő hálózatához, és már élvezheted is a WiFi hálózat előnyeit, ugyanazon hálózati névvel, zökkenőmentes roaminggal és egy dedikált gerinchálózattal, mindezt anélkül, hogy csökkentené a WiFi sávszélességét.

 NETGEAR FastLane3 technológia a Tri-band WiFi-vel lehetővé teszi a Nighthawk X6 számára, hogy dedikált kapcsolatot létesítsen bármely meglévő WiFi routerrel vagy modemmel. Az egy- vagy kétsávos WiFi-bővítőkkel ellentétben a dedikált kapcsolat nem oszlik meg a csatlakoztatott eszközökkel, így maximalizálja a rendelkezésre álló sebességet a teljes hálózati adatátviteli teljesítmény javítása érdekében.

A Nighthawk X6 új iparági szabványt állít fel a biztonságos hálózati termékek kategóriában. Ez az első extender Secure Boot funkcióval, amely biztosítja, hogy csak a NETGEAR által hitelesített szoftver futtatható az eszközön a manipuláció kiküszöbölésére. 

A négy nagyteljesítményű belső antennája ideális megoldást kínál a WiFi kiterjesztésére olyan eszközökhöz, mint az okostelefonok, a táblagépek és az intelligens otthoni készülékek, miközben a nagy teljesítményű négymagos processzor tovább javítja a 4K-s lejátszást és a szakadásmentes játékot. A két Gigabit Ethernet porttal rendelkező asztali kialakítás lehetővé teszi vezetékes eszközök, például játékkonzolok, intelligens TV-k és streaming lejátszók csatlakoztatását a meglévő WiFi-hez.

 • Mesh WiFi hálózat meglévő WiFi routerhez — add hozzá a meglévő WiFi routeredhez és élvezd a mesh hálózatok előnyeit! Azonos hálózati név és zökkenőmentes barangolás,
 • Azonos WiFi hálózati név — add hozzá hálózatodhoz egyszerűen, új WiFi név és jelszó használata nélkül,
 • Zökkenőmentes WiFi — maradjon kapcsolatban, amikor a szobák között mászkálsz, manuális váltás nélkül,
 • FastLane3Technology:
  • Tri-band WiFi – Két 5 Ghz-es és egy harmadik 2,4 Ghz-es sáv megbízható WiFi lefedettséget és gyors internet sebességet biztosít három vezeték nélküli csatornával.
  • Dedikált WiFi kapcsolat – Egy dedikált 5 GHz-es sáv csak a router és az extender között tartja fenn a kapcsolatot, nem osztja meg azt a csatlakoztatott eszközökkel, így a sávszélesség stabil és sohasem csökken.
  • Nagy teljesítményű antennák – Négy (4) nagyteljesítményű belső antenna a WiFi lefedettséget akár 185m2-rel bővíti ki. Erősíti a router és az extender WiFi teljesítményét.

A Nighthawk X6 egyéb jellemzői:

 • Smart Connect— intelligensen kiválasztja az optimális WiFi sávot minden eszköz számára
 • Egygombos beállítás — A telepítést nagyon egyszerűvé teszi
 • Multi-User MIMO (MU-MIMO) — Az adatok egyidejű továbbítása több eszközre
 • Tri-Band Access Point— Csatlakoztasd a meglévő ISP átjáród vagy routered, hogy javítsd az otthoni vagy irodai WiFi használatát
 • Quad-core processzor— Növeli a teljesítményt a jobb 4K-s streaming és az akadásmentes játékhoz
 • Secure Boot— Biztosítja, hogy csak a NETGEAR által hitelesített firmware futtatható az eszközön, hogy megakadályozza a készülék manipulálását.
 • Gigabit Ethernet portok— Két (2) Gigabit Ethernet port az összes vezetékes eszköz csatlakoztatásához
 • WiFi Analytics App— Optimalizáld WiFi hálózatod a WiFi Analytics alkalmazással az Android© készülékeken
 • Többszínű LED-ek— A visszajelzők segítenek megtalálni az optimális helyet a mesh elhelyezéséhez.

 

 

vissza