10+1 legendás videojáték karakter grafikai fejlődése

2016-02-02 21:11:41

Íme 10+1 legendás karakter, akkikel biztos te is találkoztál már vagy pixeles formában hosszú évekkel ezelőtt, vagy több millió poligonos állapotban a közelmúltban. Neked melyik a kedvenc hősöd?

 

6

 

Duke Nukem 1991 óta alakítja az egyik legtökösebb videojáték szereplőt, aki megannyi játékos szívében nyert helyet badass beszólásaival és legendás hangjával. Sajnos a Forever alcímmel piacra kerülő 2011-es rész a sorozat mélypontja volt, ettől függetlenül imádjuk a szőke herceget.

5

Big Boss 1987-óta tevékenykedik és invitál minket olyan felejthetetlen utazásokra amik halhatatlanná teszik Hideo Kojima munkásságát. A lopakodást előnyben részesítő játékosok kedvenc karaktere a fent látható úriember, de a csöndes gyilkost mindenki szeretni fogja.

4

Ryu is idősebb már mint amennyit bevallana 1987 óta űzi az ipart ő is, kedvenc bunyósunk a Street Fighter-ben tevékenykedik és osztja a pofonokat akár túlméretezett tappancsával is.

3

Perzsia hercege is régebb óta van a palettán mint hinnénk, a Ubisoft játéksorozata előtt főként oldalnézetes kőépületekben ugrándozott kedvenc kardhős karakterünk.

2

Larán a legszembetűnőbb a fejldődés, lévén évről-évre kerekebb a leányzó a legfőbb stratégiai pontokat figyelembe véve. 1996 óta csodáljuk az eleinte piramis alakú poligonjait, de mára egész pofásan fest kedvenc női Indiana Jones-unk.

1

A jó öreg Master Chief se szégyenkezhet, 2001-től igen sokat fejlődött részletesség szintjén. Az űrharcos kétség kívül minden sci-fi rajongó kedvence lett.

10

Gordon Szabadember 3. epizódjára félelmetesen hosszú ideje várunk és hiába a sok pletyka még most sem hajlandó elismerni a Valve, hogy igen is hamarosan itt a bejelentés, de az ikonikus karakter kalandjai és megjelenései napról-napra népszerűbbek.

9

A Final Fantasy egyik sztárja, Cloud Strife fura szőke hajával és jelenlétével a keleti kultúra felé nyitott játékosok szemében félistenné nőtte ki magát, hiszen karakterfejlődése és története közel olyan precizitással íródott, mint ahogy a hajszálait sikerült kidolgozni.

8

Gyermekkorunk sztárja, Sonic 1991 óta futkározik és neveli az éppen 5-10 éves korban heverésző fiatalokat, de az idősebbeknek is nem csak hasonló mértékű kihívást de szeretetet és mosolyt szolgáltat. (Ha a Sonic Boom-ból raktál volna be egy képet, szerintem döbbenet lenne itt... - V)

7

A 47-es ügynök vérfagyasztó kalandjait 2000 óta csodálhatja a játékos közösség. Kedvenc bérgyilkosunk hasonlóan Big Boss kollégához a csöndes utat választja a sok közül, de szeret beleolvadni környezetébe különböző jelmezek felöltésével.

A non plus ultra pedig az alábbi csodálatos Norbi Updatenek köszönhető transzformálódást bemutatni hivatott Nathan Drake Before-After fotója. A PS exkluzív hős 140 kilóról fogyott le a 2016-os rész kedvéért egészen pontosan 81,4 kilóra. Nem semmi!

+1

 

vissza