Októberig biztosan kilép a korai fázisból a PlayerUnknown's Battlegrounds

2017-07-06 19:20:49

Hat hónap alatt befejezni a játékot bizony tiszteletreméltó teljesítmény!


 

Valószínűleg senki számára nem idegen a PlayerUnknown's Battlegrounds, hiszen elképesztően gyorsan emelkedett fel a semmiből. Még aki nem is játszik vele, egész biztos, hogy hallani bizony hallott róla. Az elmúlt időszakban több frissítést is kapott, melyek folyamatosan javították és javították a projektet, ennek eredményeképp pedig immáron több, mint négymillió példányban elkelt.

Bizony nem kevesen érdeklődtek már nálunk is a teljes verzió megjelenése iránt, és örömmel jelenthetjük be, már tudunk szolgálni konkrétumokkal. Brendan Greene nemrégi nyilatkozata alapján ne várjuk, hogy a korai fázis tesztje hat hónapnál tovább fog tartani. Mintegy negyven ember dolgozik csak a motorkódokon, és bár a Daybreak és a Bohemia saját motorral dolgoznak, így sokkal könnyebb a fejlesztés. A ForgeLight köztudottan egy tízéves alap, valamint az Arma engine is immáron 15. esztendejét járja. A DayZ új motort kap, ami nem rossz dolog, viszont időigényes.

Több effajta témára is kitért a tervező, a lényeg viszont, hogy a „DayZ sosem készül el teljesen” és a „lehetetlenség hat hónap alatt befejezni e projektet” kijelentések hallatán a kihívást elfogadták. Ezen infromációt megragadva kijelenthetjük, hogy október környékén a PlayerUnknown's Battlegrounds kilép a korai fázisból, ha minden a tervek szerint halad.

vissza
Legolvasottabb cikkek