NYEREMÉNYJÁTÉK - három, összesen 12.000$-os PC a fődíj

2017-12-02 15:32:41

Nem csak a karácsonyt és a szilveszteri bulit lesz érdemes várnunk a hónap folyamán...

Elérkezett a december, ezzel együtt pedig a visszaszámlálás... Na, persze van, aki karácsonyig, van aki az új Star Wars premierjéig számol vissza, de a GTribe egy harmadik támpontot is a hónapra: elindult a Singularity Giveaway, melynek három fődíja egy-egy Ryzen Threadripper PC.

Korábban az Ascension-ben és a Defiance-ben próbálhattunk szerencsét, ahol mindkét esetben hatalmas fődíjakra iratkozhattunk fel, a hagyományokkal pedig ezúttal sem kell szakítanunk. Egy 16 magos Ryzen Threadripper PC-vel lehetünk gazdagabbak, melyhez egy VEGA 64-es kártya, és 16 GB rendszermemória társul. Az egész egy GIGABYTE X399 AORUS Gaming 7-es alapon fekszik, mindez pedig egy NZXT H700i-be van szerelve. A teljes specifikációkért IDE kattintsatok!

Mint látható, a perifériákat a Logitech szolgáltatja, a játékokról pedig a Bethesda gondoskodik. Kapunk DOOM-ot, Quake Champions-t, Wolfenstein II: The New Colossus-t, illetve The Evil Within 2-t. A jelentkezés szokás szerint néhány kattintás, melyhez ERRE tessék, ennek határideje pedig december 21. Néhány nappal később kerülnek kihirdetésre a nyertesek.

vissza