Nem lesznek mikrotranzakciók a The Divisionben

2016-02-27 11:48:08

Ha gazdagok vagytok, vagy csak van félretett pénzetek, azzal nem juttok majd előnyhöz a The Divisionben, erősítette meg Natchai Stappers, a játék közösségi menedzsere. Itt bizony nem lesznek mikrotranzakciók!

 

mod_gear

Úgy tűnik, a Ubisoft mindenképp szeretné elkerülni, hogy a The Divisionből "Pay To Win" cím legyen, ami nagyon dicséretes, hiszen ezzel tönkre is tenné sok játékos szórakozását. A pletyka, miszerint lehet majd pénzért ingame valutát venni, amellyel kiválthatunk erős fegyvereket, onnan röppent föl, hogy a játékban létezik egy "Phoenix Credits" nevű fizetőeszköz. Ez azonban csakis a The Division világán belül lesz megszerezhető, bár még további részleteket nem árultak el róla a készítők. Natchai Stappers Twitteren válaszolt egy rajongó aggodalmára és megnyugtatta azokat, akik a Pay To Win rendszertől tartottak.

A Ubisoft több nemrégiben megjelent játékában is találkozhattunk mikrotranzakciókkal, mint például a Rainbow Six Siege-ben, vagy az Assassin's Creed Syndicate-ben, úgyhogy érthető volt a pletyka, ami végül alaptalannak bizonyult. A The Divison március 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Örültök, vagy bosszankodtok, hogy a The Divisionben nem lehet a gyorsabb utat választani az itemek megszerzéséhez?

divisionreklűm

vissza