Nem fogod elhinni milyen lesz a következő Dark Souls játék

2016-04-09 07:38:02

Pár napja rebbent fel egy hírfoszlány, miszerint a Dark Souls 3 fejlesztői hatalmas bejelentésre készülnek. Nos, a Steamforged Games-szel karöltve a játék fejlesztői társasjátékon dolgoznak.


 

A Dark Souls 3 megjelenése előtt nem is lehetett sejteni, hogy miféle bejelentésre készülhetnek a From Software-es srácok, de a lehető legörömtelibb hírrel rukkoltak elő.

darks

illusztráció

A Steamforged Games-el karöltve készítik el a legnehezebb RPG táblás társas változatát. Akiknek nem mond sokat az előbb említett Steamforged, azok valószínűleg nem Kickstarter molyok: tudniillik, közük nincs a Valve Steamjéhez: eddig egyes-egyedül a Guild Ball nevezetű társas középkori focis játék a referenciájuk. Elsőre viccesnek tűnhet a Guild Ball, de mi sem bizonyítja jobban a cég kreativitását, minthogy sikerült a 40 ezer dolláros célból 130 ezer dollárt(!) összegyűjteniük Kickstarteren - a végeredmény pedig egy eszméletlen igényes, igazi AAA társasjáték.

Nem tudod mivel játssz? A Konzolvilágban több száz közül választhatsz!

Egyelőre annyit tudunk a Dark Souls társasról, hogy valamikor áprilisban kerül feltöltésre a Kickstarter kampány anyaga, és ezzel együtt kezdődik meg a gyűjtés is - ami valószínűleg lesz olyan sikeres mint a Guild Ball-é.

Ha Te is várod a fejleményeket, akkor mindenképpen kövess minket, mert első kézből számolunk be a fordulatokról!

vissza