Microsoft Flight Simulator – 10 DVD-vel érkezik a lemezes kiadás

2020-07-16 18:02:00

Nemsokára rajtol a zárt béta, néhány héttel később pedig már az éles megjelenés következik a Microsoft Flight Simulator háza táján. Közeledve az időpontokhoz egyre több és több információt tudunk meg az idei év talán legígéretesebb projektjéről. Legutóbb a pontos megjelenési dátumot, és a különféle kiadások tartalmát, illetve árát veséztük ki, akkor azonban még híre-hamva sem volt a lemezes verziónak.

Néhány napja a Capcom kapcsán dobtuk fel a témát, ki preferálja jobban a lemezes, illetve ki a digitális kiadásokat a videójátékok terén. A vélemények megoszlanak, rengetegen vannak ugyanis, akik szeretik, ha polcukat díszíti egy-két DVD is. Nos, nagyon úgy fest, a Microsoft tekintettel van a tábor e részére is, ugyanis felbukkant a repülős kaland fizikai kiadása.

A hírt nem maga a kiadó tette közzé, hanem az Aerosoft hivatalos fórumán kapott lángra. A pláne az egészben, hogy e kiadás 10 db(!!!) dual-layer DVD-t tesz ki, melyhez nyomtatott kézikönyv is érkezik. Tisztázták azt is, hogy a kód mellett nem csak a játékfájlok egy része, hanem teljes egészében a repterektől a gépekig mindent magába foglal, mely önmagában is több, mint 90GB-ot tesz ki. A frissítések és bővítések nyilvánvalóan e kiadásra is megérkeznek később, de a lassabb internetkapcsolattal rendelkező játékosoknak így nem kell mindent letölteniük. 

A lemezes kiadás globális szállítása augusztus 21-én, 3 nappal a hivatalos megjelenés után kezdődik. Mint már említettük, 3 változatban vásárolható meg a játék, a 60 eurós alapverziótól egészen a 120 eurós Premium Deluxe Editionig, az Aerosoft pedig ezzel szemben 70 dollárt kér az alapért, 130-at pedig a legnagyobb kiadásért. Mindkét változat 10 lemezt tartalmaz. 

vissza