Microsoft Flight Simulator – augusztusban megjelenés

2020-07-13 19:08:00

A Microsoft Flight Simulator hamarabb reoít a felhők közé, mint azt bárki is gondolta volna. A megjelenési dátum oly' közeli, hogy akkor sem éri meg búsulni, ha nem kerülünk be a július végi bétába... A neves nap augusztus 18.

A zárt béta egyébként július 30-án indul, a bekerüléshez pedig az Insider programban kell regisztrálnunk magunkat. Érdekesség, hogy ha valaki már most a kész projektre pályázik, már előtöltheti, hogy a rajtkor csak indítani kelljen, bár ez egyelőre csak az Xbox Game Passon belül lehetséges. Figyelembe véve a havidíjat és a játék költségeit, lehet, hogy ez a legjobb megoldás, ugyanis az alapverzió is 60 dollárt kóstál, mely 20 repüólőgépet tartalmaz egyedi repülési modellekkel, és 30 részletes reptérrel. Hozzátenném, a repterek mindegyike elérhető, de nem ugyanolyan részletességben. A Game Pass is e verziót tartalmazza.

A Deluxe Edition 5 további géppel és térrel toldja meg a projektet, ezért azonban már 80 dollárt kérnek, a Premium Deluxe kiadás pedig még tízzel emeli a tétet mindkét addont tekintve, de ez már 120 dolcsi. Nem olcsó, de rendkívül ígéretesnek tűnik! Elképesztő a megvalósítás, a méretarányok, a szimuláció, és a részletesség szintje...

IDE kattintva egyébként megtekinthettek minden eddig bejelentett repteret és gépet.

 

vissza