Megnyílt a regisztráció az Anthem zárt alfatesztjére

2018-12-02 11:31:00

Az Electronic Arts nemrég tárta elénk, hogy december 8-9-én kerül megrendezésre az Anthem zárt alfatesztje, melyre ugyanezen hónap harmadikáig szükségeltetik regisztrálni magunkat. A kiadó külön kiemelte, korlátozottak e fázisok, ezért zárkörűre titulálták a rendezvényt.

A teszt elérhető PC-n, Xbox One-on, valamint PlayStation 4-en egyaránt, a kalapba való bekerüléshez azonban szükségünk lesz egy EA fiókra, valamint egy PlayTest regisztrációra. Ez önmagában még senki számára nem garantálja a hozzáférést, de a várólistára való felkerüléshez elég.

A két nap összesen 4 fázisra oszlik szét, ezek körül bármelyikre (vagy mindegyikre) regisztrálhatjuk magunkat, vannak azonban technológiai követelmények, melyeket az EA szerint erősen ajánlott, hogy megüssön PC-nk:

OS: 64-bites Windows 10
CPU: Intel Core i5 3570 vagy AMD FX-6350
RAM: 8 GB 
GPU: Nvidia GTX 970 4GB, AMD R9 390 8GB
HDD: 60 GB szabad hely

A játékosok, kik belépést nyernek az alfába, még a nyitás előtt emailben értesülhetnek a sikerről, hogy a rajtig le tudják tölteni a szükséges fájlokat. Nem árt figyelembe venni azt is, hogy a zárt teszt teljes egészében bizalmas, így tilos a stream és minden efféle tevékenység, az Electronic Arts felé azonban küldhetünk visszajelzést a playtest fórumon.

vissza