ME: Andromeda - itt az új előzetes, de mást is kaptunk

2016-11-07 19:23:55

Elérkezett a sokak által várva várt N7 Day, mely kapcsán a BioWare közzétette az Andromeda új előzetesét.


 

November 7-e évek óta jeles dátumként szerepel a Mass Effect rajongók naptárában, és hogy idén se maradjunk le semmiről, a fejlesztők közzétették az új rész előzetesét. Tegnap egy rövidke teaser került bemutatásra még a november 1-én kiadott videó „folytatásaként”, melyben ismét meghívnak bennünket az Andromeda Initiative-re. A hivatalos weboldalon van lehetőség feliratkozni, bár még mindig nem tudjuk pontosan, mi is ez.

Mint már korábban kiderült, a Mass Effect Andromeda 2017 március vége előtt jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ez időt pedig a fejlesztők ki is használják, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki az új epizódból. Időközben a várva várt teljes előzetes i megérkezett, ami jócskán mutat akciódús pillanatokat a játékból.

„Évszázadokon át aludtunk egy új otthonról álmodva, ám mikor felkeltünk, álmaink békéje összetört.” A videó narrátora ezúttal is Ryder édesapja, kinek hangját Clancy Brown kölcsönzi, aki egyébként Mr. Krabs hangja a Spongyabob-ban, de felbukkant a Warcraft-ban és A remény rabjaiban is. Mint kiderült, a The Game Awards során több gameplay is napvilágot lát majd decemberben, így érdemes lesz figyelni! Érdekesség, hogy visszatérnek a loyalty missziók is a második részben aratott sikerek után.

Még a mai, neves nap előtt a BestBuy által posztolásra kerültek az interneten a játék verzióinak dobozos változatai. Bár leírást adtak hozzá, nem tartalmaznak teljes információt a Deluxe Edition extra tartalmairól, de kiderült, hogy kapunk 4 fős multiplayer szekciót és rombolható környezetet. Bár ezek egyike sem került hivatalosan megerősítésre, mivel egy, a Frostbite 3 által hajtott projektről beszélünk, nem elképzelhetetlen. A DE részeként megkapjuk a Pathfinder ruházatot, a Scavenger páncélt, a Pathfinder elit fegyverszettet, Pet Pyjak-t és egy multiplayer lauch pack-et 5 dollár értékben. Az előrendelőknek a Deep Space Explorer páncél és 50%-os mp booster jár.

További tartalmak is elkezdtek szivárogni: az új előzetes 36. másodpercében feltűnő Nomad ND1-es jármű egy gyűjtői tételként megvásárolható 1:18-as, távirányítós változatban is megjelenik. A kamerával felszerelt, USB-n keresztül tölthető, mobil app és Wi-Fi segítségével is irányítható verdára 200 dolláros árcímke került, és az Amazon-on elérhető. Aki nem szeretne ennyit költeni, egy 10 dolláros 1:64-es mini változat is rendelkezésre áll. Ha viszont ez nem lenne elég,a kettő közötti, 100 dolláros kategóriában is helyet kapott egy darab, ami szintén nem távirányítós.

mass-effect-andromedaA második és harmadik rész a mai napon bekerült az Xbox visszafelé kompatibilitási listájába, így már One-on is játszhatjuk ezen epizódokat!

vissza