Márciusban béta fázisban próbálhatjuk ki a Mortal Kombat 11-et

2018-12-10 22:05:00

A Mortal Kombat 11 az idei Game Awards egyik nagy dobása volt, és minél jobban közeleg az év vége, annél kevésbé tánik messzinek az az április 23-i megjelenés. Nemrég kaptuk a jó hírt, hogy nem is kell egészen kivárnunk a negyedik hónap végét, ugyanis egy béta fázis keretein belül már márciusban kipróbálhatjuk a játékot. 

Érdemes kiemelni, hogy az ehhez való hozzáféréshez elő kell rendelni a Mortal Kombat 11-et, ráadásul a NetherRealm által megjelölt kereskedések egyikétől (ehhez dukál egyébként egy Shao Kahn is). E tesztben kizálólag a PlayStation 4 és Xbox One játékosok vehetnek részt, a PC és a Nintendo Switch kimarad, hiába jelenik meg ez utóbbi két platformra is a játék.

Az első nagyobb betekintést január 17-én kapjuk a játékba, ráadásul egy sajét rendezvény keretein belül. Ez a Twitch-en élőben követhető lesz a megadott időpontokban. A bejelentés egyébként időhajlító sztorira hivatkozott, mely megmagyarázza, hogy került egy helyre Scorpion két változata az előzetesben két korszakból. Ebből kiinduva merjük feltételezni, hogy a skinek nem kizárólag kozmetikai célokat szolgálnak a MK11-ben.

vissza