Kukoricalabirintusban a BioWare Anthem-je

2017-07-25 20:58:28

Ha versenyt rendeznének a valaha volt legfurcsább marketinganyagok között, az Anthem lenne a befutó.


 

A BioWare jóvoltából a rajongók egy kukoricalabirintussal szemezhetnek bő két percen át a legújabb teaser keretein belül. Az útvesztő egyébként, mint kiderül, igenis kötődik az Anthem-hez. Mielőtt bárki azt hinné, a fejlesztők tisztában vannak vele, hogy mindez nevetséges, ám a hasonlat a növény és a játék közt igencsak egyszerű.

A zászlókkal és óriásplakátokkal teli világban a hagyományos megközelítés helyett e szokatlan módot választották, elvégre egy új játék növekedését ünnepeljük, melyet mi is szemléltethetne jobban, mint egy szintén fejlődő növény.

Ha mindez nem volna elég, elárulom, a BioWare a sajtóközleményt is kukoricával kapcsolatos szójátékok csokrával halmozta el... Az azonban nem került megerősítésre, hogy a növény bármilyen formában is megjelenik-e majd az Anthem-ben, de révén, hogy egy poszt-apokaliptikus világról beszélünk, a termelés szerves részét képezheti az emberlakta területeken. A megjelenés az ütemterv szerint 2018-ban esedékes PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra.

vissza
Legolvasottabb cikkek