Komoly lehetőségeket lát egy pornógyártó a gamerekben

2016-07-04 11:15:51

Az elsősorban játékosoknak szánt VR készülékeket már most elkezdte az egyik legnagyobb pornófilmes stúdió kiaknázni.


 

A Naughty America nagy erőkkel forgatja már a VR-ra szánt rörgzített POV filmeket/videókat, de a cég igazgatója úgy gondolja, ennél sokkal több rejlik a szemüvegekben. Szerinte hiába tagadja mindenki a gamerek nagy része, két játék között, vagy telepítés frissítés közben oda-oda pillant ingyenes, vagy akár fizetős felnőtt tartalmú oldalakra és nekik szeretnének minél valósághűbb minőségibb élményt nyújtani projektjeikkel.

Egyelőre nem is a technikai részén szeretnének változtatni, inkább terjesztenék ki a videók kategóriáit, hiszen elmondása szerint eddig az előfizetők csupán átlagos filmeket nézhettek, de mivel gamerekről lévén szó fontos, hogy előtérbe helyezzék a cosplayt. Meglepő de a cég nagyon pozitívan áll a dologhoz,holott szántalan támadás éri őket, hogy nem lenne helye ilyen tartalmaknak egy gyerekeknek is szánt készüléken. Az ilyen kommentek nemhogy lelassítanák őket, de már a PlayStation VR-jára is szeretnének saját appot (arra várhatnak egy ideig, hogy a Sony erre rábólintson).

Furcsa jövő elé nézünk, de könnyen lehet, hogy ez az egész felhajtás pár év alatt lecsendesül a virtuális valóság körül.

vissza
Legolvasottabb cikkek