Kiszivárgott a Star Wars Battlefront II bétájának tartalma

2017-09-11 21:27:18

Kiderült, mely pályákon, illetve játékmódokban mérhetjük össze tudásunkat a korai fázis időtartama alatt.


 

A Star Wars Battlefront 2 az idei EA Play-en is bemutatkozott, így az alapokat már onnan ismerhetjük, jön a Köztársaság és a szeparatisták, vagyis a klónok és droidok közti küzdelem, a Galactic Assault, mely vitathatatlanul a Csillagok háborújának szíve, lelke. Emellett az űrbéli küzdelmekben is részt vehetünk a Starfighter Assault formájában. Nos, egy redditornak köszönhetően most még többet tudtunk meg, mely információ a VG247 szerint is hitelesnek tűnik.

Some_Info jóvoltából sikerült megtudnunk, hogy a Galactic Assault küzdelmek a Theed bolygón zajlanak majd 40 játékos részvételével. Ami a Starfighter Assaultot illeti, a Fondor-on, vagyis inkább felette cikázhatunk majd, összesen 24-en. A poszt a Strike módot is említi a Takodana-n, valamint egy Skirmish-t, mely utóbbi az osztott képernyőt és a szóló játékot hivatott képviselni.

A hősök listája az EA Play óta nem változott, azonban most először vehetjük szemügyre a LAAT-t (Low Altitude Assault Transport), mely az előzetes információk alapján körbe-körbe jár majd, akár anno a U-Wing a Scariff-en.

Az előrendelők számára október 4-én válik elérhetővé a Star Wrs Battlefront 2 bétája, míg a többieknek két nappal tovább, 6-ig kell várniuk. Az esemény mindkét esetben 9-én ér véget, a megszerzett eredmények pedig törlődnek, nem vihetők át a november 17-én megjelenő teljes játékba.

vissza