Januárban érkezik a Dead Space Remake

2022-05-14 09:50:00

A Dead space Remake létezése immáron jó ideje nem titok senki előtt. Bár sokmindent nem láttunk eddig a projektból, korábban megtudtunk néhány dolgot a játékmenetet illetően, és csak még tovább spanolt bennünket Glen Schofield, az eredeti epizód készítőjének néhány mondata, miszerint ő is tűkön ülve várja már, mi sül ki ebből. Nos, nemrég érkezett egy új fejlesztési napló, és ennek keretein belül az EA a pontos megjelenési dátummal is előállt. 

"A remake fejlesztése nagyon szórakoztató volt mindanyiunk számára, mivel hatalmas rajongói vagyunk a franchise-nak, és a megérdemelt tisztelettel szeretnénk azt kezelni. Nagyon haladunk az alfa fázis elérése felé vezető úton, és örömmel jelentjük be, hogy a játék 2023. januárjában fog megjelenni. Alig várjuk, hogy a régi és új játékosok egyaránt lássák, hogyan hozzuk felszínre az eredeti projekt élményét a remake által." – mondta Phillippe Ducharme, a Motive vezető producere.

Az élő közvetítés egyébként az átdolgozott látványvilágra fókuszált, beleértve a frissített eszközöket, a környezetet, a megvilágítást és egyéb effektusokat. Roman Campos-Oriola direktor elmondta, a csapat októberre tervez egy teljes gameplay-bemutatót.

vissza