Dead Space Remake – az eredeti epizód készítője is izgatottan várja

2021-07-24 12:15:00

Glen Schofieldot úgy gondolom, nem kell senkinek bemutatni... Azonban kevesen tudják, hogy mielőtt megalapította volna a Sledgehammer Games-t, és Call of Duty-fickóként vált volna ismertté, az EA Redwood Shoresnál, majd később a Visceral Gamesnél töltötte mindennapjait, ahol ugyebár a Dead Space-szel is foglalatoskodott. Bár a folytatások kidolgozásában már nem vett részt, az EA Play-en tett, remake-kel kapcsolatos bejelentésre reagálva elmondta, a széria továbbra is fontos szerepet tölt be életében, és izgatottan várja, mit sül ki ebből az egészből. 

"Az eredeti Dead Space rendezése karrierem egyik csúcspontja volt." – írta a Twitteren, melyre természetesen a Motive is reagált, és vélhetően nem csak Schofieldnak, de a komplett EA Redwood Shoresnak címezték az üzenetet. 

Ha egyébként valaki még mindig Glen játékai után sóvárog, érdemes lecsekkolnia a The Callisto Protocolt, mely a Striking Distance Studios kezei alatt készül, és nem csak műfajában hasonlít a Dead Space-re, de több elemt is átemel belőle, és célja, hogy minden idők legfélelmetesebb játéka legyen. Az egyébként a PUBG(?) univerzumában helyet foglaló projekt várhatóan 2022 folyamán kerül megjelenésre.

vissza