Itt egy Lego játék, amiben Gollammal harcol Sonic

2016-06-09 18:42:14

A Lego maga a határtalan kreativitás aranybányája, annyi lehetőséget és gyermeki vidámságot rejt magában, amit még a Minecraft sem tud pótolni és most új szintre emelik a virtuális legózás fogalmát.


 

Mindig arra vágytál, hogy a virtuális térben Harry Potterrel verd szét a szellemirtókat, de az eszement ötleteidnek megálljt parancsoltak a szűkös brand központú keretek? Akkor az új LEGO Dimensions lesz az életed játéka. A készítők ugyanis egy programba sűrítették a létező összes nagy rajongótáborral bíró franchise-ot, így a szeptemberben érkező móka világán belül megjelenik Sonic, Mission Impossible, A Szupercsapat, Szellemirtók, Kincsvadászok, Knight Rider, Pindúr pandúrok, Szörnyecskék, Gandalf, Harry Potter vagy éppen ET.

A kiegészítők nem igényelnek majd újabb Starter Packot, viszont ha mindegyiket birtokolni akarjuk, akkor egy raklapnyi pénzt kell bevinnünk kedvenc boltunkba. Viszont olyan Lego figurákhoz és élményhez juthatsz hozzá, amilyet még biztosan nem tapasztaltál virtuálisan sem, lévén a legtöbb brandet még nem is dolgozták fel műanyagba öntött formátumban. Megjelenés PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 és Wii U-n is.

vissza