Inscryption – Elérhető a Kaycee's Mod

2022-03-17 20:23:00

Tavaly decemberben Daniel Mullens – az Inscryption készítője – bejelentette a Kaycee's Mod nevű roguelike kiegészítőt a hatalmas sikert elért kártyajátékához. A mód lehetővé teszi a játékosok számára, hogy korlátlanul újra játsszak a játék kabinos részét roguelike módban, eddig a játékosoknak (szándékosan) csak nagy nehézségek árán volt ez elérhető. Hónapokig tartó finomhangolás után viszont a Kaycee's Mod elkészült és immár könnyen elérhető.

Most, hogy a Kaycee's Mod teljes egészében elérhető, a játékosok egy ingyenes frissítésen keresztül kapják meg Steamen, valamint a játék Epic Store és GOG változatán keresztül. A módban Leshyvel kell megküzdeni egyre nehezedő szinteken. A játszmák feltételei módosíthatóak koponyá alkalmazásával, a szintek meghódítása pedig új kártyákat és további kihívásokat nyit fel. Az Inscryption történetének rajongói számára örömhír lehet, hogy a mod feloldja a Kaycee Hobbes által írt fejlesztői naplókat is, amelyek dokumentálják a lemez titkainak felfedezését.

Végül de nem utolsósorban, a frissítés alkalomból az Inscyrption jelenleg 30 százalékos kedvezménnyel kapható, ami így egy remek akciót jelent 2021 egyik legjobb játékáért.

vissza