Íme, a PlayStation Plus májusi kínálata

2022-04-28 18:17:00

A hétvégével elérkezik április vége is, az új hónap kezdete pedig új kínálatot is jelent a PlayStation Plus tagságot illetően (is). Az elmúlt időszakban szinte minden alkalommal előre kiszivárogtak a címek, és most sem alakult ez másképp, mégis örülünk a hivatalos megerősítésnek. 

A májusi felhozatal összesen 3 címból áll: FIFA 22 (PS4, PS5), Tribes of Midgard (PS4, PS5) és Curse of the Dead Gods (PS4). Az elsőt úgy gondolom, senkinek nem kel bemutatni, a másik kettőt azonban nem biztos, hogy sokan ismeritek.

A Tribes of Midgard a túlélő műfajt ötvözi az ARPG-vel egy skandináv mitológiabéli élménnyé gyúrva össze azokat. Egyedül és kooperatív módban is játszható, lényege pedig, hogy egy Odin által életre keltett Einherjarként te és a legfeljebb 10 játékosból álló törzsed megvédje Yggdrasil magját a Ragnarök előidézésére készülő gonosz erőktől.

A Curse of the Dead Gods pedig egy skillekre épülő roguelike élmény, melyben egy végtelen labirintusnak tűnő elátkozott templomot fedezhetünk fel, ezt persze különféle csapdák és szörnyek próbálják megakadályozni.

A jelenlegi kínálat játékait, a Hood: Outlaws & Legendset, a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydratedet és a Slay the Spiret május 2-ig van lehetőségünk letölteni, 3-án pedig rajtol a fent említett három cím időszaka. 

Ja, és még valami! A  Persona 5 május 11-én elhagyja a PS Plus kollekciót, így addig van lehetőségünk könyvtárhoz adni, hogy később, míg él az előfizetésünk, elérjük. 

És végül megemlíteném, hogy a jóniusi hónapot már csak azért is lesz érdemes várni, mert ekkor rajtol a korábban bejelentett új PlayStation Plus változat, melyet korábbi cikkünkben már részletesen bemutattunk.

vissza