Nálunk is teljesértékű lesz az új PS Plus

2022-04-22 19:18:00

A Sony új információkat adott ki a Spartacus kódnevű ismertté vált megújított PlayStation Plus előfizetéssel kapcsolatban, amelyből kiderül, hogy a világ különböző országaiban mikor válik elérhetővé.

Fontos hír, hogy Magyarországon (és Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Görögország, Málta, Lengyelország, Horvátország, Ciprusi Köztársaság, Románia, Szlovákia és Szlovénia) is végre elérhetővé válik a felhőalapú streaming, így mi is megkapjuk a teljesértékű Premium sávot a megjelenéskor.
A Sony egyébként Európában június 22-től tervezi elérhetővé tenni a szolgáltatást, majdnem egy hónappal az ázsiai és körülbelül egy héttel az amerikai indulás után. Az indulás napján minden PS Plus-előfizető tagsága Essential tagsággá alakul át, míg a PS Now előfizetők a Premium szinthez kapnak hozzáférést.

A PlayStation Plus Essential a legalacsonyabb szint elnevezése, amely gyakorlatilag megegyezik a jelenlegi Plus előfizetéssel. A PS+ előfizetők tehát az átalakítás után nem látnak majd különbséget. A PS Now előfizetők azonban a jelenlegi előfizetésük időtartamára hozzáférést kapnak a legmagasabb szinthez, a PS Plus Premium-hoz. A szintek tartalmával és árazásával kapcsolatos további részletek az eredeti bejelentésnél részleteztük.

Az alábbiakban látható, hogy az új PS Plus szolgáltatás regionális bevezetési ütemterve hogyan alakul. Játéklista még nincs, szivárgások szerint viszont a Syphon Filter sorozat szerepelhet az újdonságok között.

  • Ázsiai piacok (Japán kivételével): 2022. május 23.
  • Japán: 2022. június 1.
  • Amerika: június 13. 2022
  • Európa: 2022. június 22.
vissza