Így neveld a dinoszauruszodat - avagy érkezik a Jurassic Park-szimulátor

2017-08-20 21:50:25

Létszámcsökkentés T-Rex módra. Nagyon ígéretes!


 

Nagyban zajlik az idei Gamescom, a Microsoft konferenciáján a fejlesztők pedig csak úgy ontják magukból a készülő projektek ízelítőit. Így merült fel az egyik talán legnagyobb meglepetés, a Jurassic World Evolution, mely lehetővé teszi saját parkunk létrehozását, és menedzsmentjét. A játékosok mind az Isla Nublar, mindpedig a környező szigetek irányítását kezük alá vonhatják.

Megalkothatjuk saját kis világunkat, a benne élő lényeket pedig kedvünk szerint bioformálhatjuk. A csodálatos a látványvilág, a fajok elszigetelése, és a kutatási lehetőségek széles tárháza mind-mind hozzájárul a játékélményhez.

A játékon egyébként a Frontier Developments dolgozik, kiknek nevéhez az Elite Dangerous és a Planet Coaster köthető, de a RollerCoaster Tycoon második és harmadik részének munkálataiból is kivették részüket. Annak ellenére, hogy a Microsoft előadásai keretében tűnt fel, a Jurassic World Evolution Xbox One és PC mellett PlayStation 4-re is megjelenik a jövő nyáron, úgyhogy nem kizárt, hogy a júniusban debütáló Jurassic World: Fallen Kingdom-ból is merít majd egy kis inspirációt.

vissza