GTA Online - dupla pénz és RP, + leárazott jóságok a hétvégén

2016-01-30 10:15:24

A Grand Theft Auto fanoknak kedvező hírekkel szolgálhatunk a hétvégére nézve. Úgy tűnik, valami különleges van a levegőben, hiszen a Rainbow Six Siege-ben is duplázódnak a dolgok, ingyen kipróbálhatunk Steames játékokat és szép leárazásokkal is találkozhatunk. Lássuk a Rockstar mivel készült.

 

bFkrhxyK_qcX.840x0.Vdef9Kkm

Ahogy a címben is említettük, dupla GTA dollár, illetve RP jár minden PvP módban való részvételért. Szeretsz leugrálni magas helyekről? Nem vagy tériszonyos, vagy csak jól leplezed? Akkor az új „Drop Zone”-t neked találták ki! Erre is érvényes az előbb említett kétszeres jutalom, ráadásul 15 társunkkal együtt ejtőernyőzhetünk egyenesen bele a harcba. Ha pedig úgy érezzük nincs elég jó felszereltségünk a kalandhoz, 50%-os leárazást kaphatunk minden ejtőernyős felszerelésre. Ilyen például a golyóálló sisak, maga az ejtőernyő, de még a zuhanás közben magunk után hagyható füst is.

 

0_0

De nem csak az ilyenfajta extrém sportokért jár több pénz és RP. Ha autóversenyzéshez támadna kedvünk, most érdemes belevágnunk. Már csak azért is, hogy kipróbáljuk az új és teljesen ízlésünkre szabható modelleket: a Karin Sultant és a Bravado Banshee-t. Sőt, az összes garázs bővítés is akciós, 25% kedvezmény jár a játékosoknak. Az event vasárnapig tart, szóval irány GTA-zni!

vissza
Legolvasottabb cikkek