Ezúttal nem Némó, hanem Szenilla nyomában leszünk

2015-11-13 10:29:28

Nem olyan rég bemutatta a Pixar a Némó nyomában egy bizonyos fajta folytatását, a Szenilla nyomában első előzetesét.


 

findingdorynemopixar (2)

 

A Némó nyomában az egyik legaranyosabb, legszebb mese, ami simán hozza a Pixar-tól elvárt hatást, de legyünk őszinték: a stúdió folytatásaival képesek kizavarni a világból a legtöbb rajongót, kivétel ez alól talán a Toy Story trilógia lehet.

Így hát nagyon szkeptikus vagyok még mindig a 2003-as mesefilm folytatását illetően, ami stílszerűen a Szenilla nyomában címet kapta.

Bár a közel két perces előzetesből azon kívül, hogy Szenilla maradt a régi bohókás, vicces formájában, sokat nem tudtunk meg, de ha minden igaz, a történet helyszínéül a kaliforniai-öböl szolgál, sőt a készítők a film értelmének céljául Szenilla hátterének megismertetését tűzték ki célul, na meg természetesen az olyan utalásokat mint például, a bálnák rohamos pusztulása, ami jórészt az emberi mulasztásoknak köszönhető.

 

724_original_Typical_dory_descriptions_are_for_losers_3c0008_4520833 (1)

 

Az előző rész rengeteg érdekes karaktert vonultatott fel, és az a tény, hogy most egy halacska kerül a fókuszba, nagyon nem frankó, hiába az első rész Nemó nyomában címe, a film sokkal többről szólt, mint a címszereplő történetéről.

A bemutató 2016. június 17-re datálható, addig még egy tonna előzetes fog napvilágot látni, hát szurkoljunk együtt a sorozatért.

 

vissza