Elrajtolt az Epic Games Store ünnepi vására, és visszatért a korlátlan 3.000 forintos kupon is

2021-12-17 14:31:00

Ahogy közelednek az ünnepek, és ezzel együtt az év vége is, az áruházak sorra kezdik szórni a kedvezményeket a vásárlók nyakába. A felhozatalt idén a GOG indította, ők már 13-án az ingyen Shadow Tactics: Blades of Shogunnal jelezték a Winter Sale kezdetét. Bár nemrég a Rockstar Games is elkezdett ünnepelni, a figyelem inkább az Epic Games Store felé terelődik, ugyanis nem csak a Holiday Sale startolt el náluk, de most 15 napon keresztül ingyen játékokkal bombázzák majd az érdeklődőket (minden nap eggyel), valamint a korlátlan számú 3.000 forintos kuponjuk is visszatért.

Ha valakinek ismeretlen volna a sztori, a korábbi évekhez hasonlóan minden regisztrált felhasználó egy 3.000 forintos kuponnal lesz gazdagabb, melyet bármely 14,99 dolláros, vagy annál nagyobb értékű címre válthat be az áruházon belül. Egy játékhoz egy kupon használható csak fel, de egyszerre többet is vásárolhatunk, automatikusan minden termékből külön levonódik a kupon értéke. A kupon január 6-ig korlátlan mennyiségben felhasználható, és nem csak teljes játékokra, de DLC-kre és egyéb kiegészítőkre is érvényes. 

De ha még ennek hallatán sem jön meg a kedvetek a pénzköltéshez, elmondanám, hogy az EGS most 15 napon keresztül, 24 órás váltásban felkínál egy ingyen játékot. A sort a Shenmue 3 kezdte, mely a cikk írásának pillanatában még 2 óra 20 percig aktiválható, majd jön a következő, egyelőre ismeretlen ingyen projekt. A pletykák szerint a december 25-i ingyen cím lesz a legnagyobb a 15 közül. Kíváncsian várjuk, mit hoz még a lista, vásárlásra fel!

vissza