Elrajtolt a Fanatical Black Friday Sale-je, és nem térünk magunkhoz!

2017-11-20 21:33:19

A limitált akciók 24 óránként váltakoznak, így érdemes többször is felnézni!

Ahogy a neve is sugallja, a fekete péntek akciók a pénteki napon esedékesek, ez azonban nem gátol meg mindenkit abban, hogy már a hét korábbi részében is leárazásokkal kedveskedjen a vásárlók felé. A Fanatical is e kört erősíti, ugyanis négy nappal korábban, már hétfőn útnak indította a dolgokat, ráadásul egészen 28-ig, keddig életben is tartja őket.

A limitált időtartamú akciók sorát a nemrég megjelent Middle-Earth: Shadow of War kezdte, melyet most 40%-os(!!!) kedvezménnyel zsebelhettek be. Egészen pontosan 36 euróról beszélünk, mely már igen jó ajánlatnak számít. Ugyanezen kereteken belül a Gold Edition 30%-os zuhanással most 70 euróért vihető.

Ugyanígy a Sniper: Ghost Warrior Trilogy most 80%-kal olcsóbban zsebelhető be, de a Metro Redux, a Homefront: The Revolution, a Batman: Arkham Knight, és még sokan másik is jelentős áresésben részesültek. Az Black Friday Sale során mintegy 1000 terméket kaparinthatunk meg olcsóbban, valamint a BLACKFRIDAY10 kuponkód használatával extra 10%-ra tehetünk szert, mely alól kivételt képeznek a limitált akciók.

vissza