Előzetest is kapott a Middle Earth: Shadow of War

2017-02-27 23:29:55

A tegnapi szivárgás után hivatalos megjelenési dátumot és előzetest kapott a játék.


 

Tegnap az amerikai áruházlánc, a Target jóvoltából szivárgott ki a Middle-Earth: Shadow of Mordor folytatása Shadow of War címmel. A termék leírása szerint az ellenséges vonalak mögé lépve kell háborút kirobbantanunk és belülről átvenni Mordor felett az irányítást. Ezúttal is Talion és lidérc cimborája, Celebrimbor kapja a főszerepet.

Ami különösen megfogott, hogy nem csak egyre erősebb ork hadvezérekkel, de a gyűrűlidércek mellett magával Szauronnal is találkozhatunk. Az standard kiadás mellett egy Gold Edition is felütötte a fejét, mely további játszható karakterrel, sztori expanzióval, képességekkel, mellékküldetésekkel és egyéb apróságokkal toldja meg az alapjátékot. Az elhangzottak mellé egy előzetest is kaptunk, melyből kiderül, március 8-án bemutatják a játékmenetet.

Nos, a Warner Bros és a Monolith Productions hivatalosan is megerősítette azóta a Shadow of War érkezését. Augusztus 25-i megjelenési dátummal és Play Anywhere címként tér vissza a 2014-es nagy kedvenc folytatása, mely a Windows Store mellett Steam-en is elérhető lesz. A fejlesztők elmondása szerint egy gazdagabb világot kapunk új szereposztással, helyszínekkel és ellenségekkel, mi több, a Nemesis rendszert is kiterjesztik.

vissza