Élőszereplős Hunt: Showdown sorozat érkezik 2022-ben

2021-11-18 17:51:00

Az utóbbi években nálam a sorozatok rendkívüli mértékben átvették a filmek helyét, ha lazításról van szó, de véleményem szerint ezzel nem vagyok egyedül. Természetesen a videójátékok továbbra is az élen járnak, de ha tényleg csak kikapcsolni van erőm egy adott este, előkerül a popcorn, a babzsákfotel, és indul a banzáj. Szerencsénkre a két műfaj egyre több ponton fonódik össze. A The Witcher sorozat, a nemrég bejelentett élőszereplős Halo projekt mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a gamerek is megtalálják helyüket a mozgóképek világában. Nos, a lista nemrég tovább bővült, ugyanis a Crytek bejelentette, hogy képernyőre viszi a Hunt: Showdownt.

Igen, arról a 19. századi szörnyvadászos versenylövöldéről van szó, mely ott fityeg a Steam Top 100 listájában, és aminek a megjelenés óta csak növekszik a rajongótábora. Tesztünket IDE kattintva olvashatjátok el. Egy homályos, feszült, erőszakos horrorprojekt, melynek minden porcikájáról lerí, hogy remekül festene a mozivásznon is. "Mindig is tudtuk, hogy a Hunt: Showdown remekül nézne ki élőszereplős sorozatként!" – nyilatkozta Avni Yerli, a Crytek alapítója. "A világ sötét, mégis magával ragadó, és rengeteg lehetőség rejlik benne. Alig várjuk mit hoz kibelőle a Binge!" – tette hozzá. 

Igen, a Hunt: Showdown sorozat a Binge streamingplatformján debütál majd, mely a System Shock és a Driver után a harmadik játék alapú projekt a csatornán. Bár a Crytek lövöldéje narratíva terén kevésbé jól definiált, mint a másik két cím, mégis, ez egyfajta rugalmasságot ad a készítőknek, szabadabban dolgozhatnak a környezetben. Allan Ungar, a Binge producere is rendkívül izgatott: "Az új játékosok folyamatosan fedezik fel a játékot, és a többség egyból beleszeret az egyedi, merész világba."

Pontos megjelenési dátumunk egyelőre nincs, de a tervek szerint még 2022 folyamán debütál a sorozat. További információt a Crytek és a Binge oldalán találhattok.

vissza
Legolvasottabb cikkek