Érkezik az élőszereplős Halo sorozat, itt az első teaser

2021-11-16 17:50:00

A Microsoft több bejelentéssel is megkoronázta az Xbox konzol 20. évfordulós előadását. Egyik legnagyobb durranás a Halo: Infinite többjátékos módja, mely azonnal elérhetővé is vált, azonban nem ez az egyetlen meglepetés a szériát illetően. Érkezik ugyanis az élőszereplős Halo sorozat, melyhez egy rövidke teasert is csatoltak.

Bár sokat nem mutat, többnyire lassú, közeli felvételeket sorakoztat fel, melyben Master Chief magára ölti a Mjolnir páncélt, és természetesen a 117-es szám is fókuszba kerül. E produkcióban a főszereplő bőrébe Pablo Schrieber bújik majd, a műsor részét pedig a Paramount+ vállalta magára. A premier valamikor 2022 folyamán esedékes, ami viszint arra enged következtetni, hogy jó ideje tervben van már a dolog... Bavallom, meglepett! És bár a Bungie szállított korábban néhány rövidfilmet, melyek közül Neil Blomkamp is rendezett egyet, illetve 2018-ban volt egy 10 részes Showtime verzió, mely aztán sosem jelent meg.

Akárhogy is, most tutira készül a cucc, a produkció költségvetését pedig nagyjából 200 millió dollárra saccolják, amibe belefér néhány jól reprodukált effekt.

vissza
Legolvasottabb cikkek