Elérhető az Animal Crossing: New Horizons 2.0-ás frissítése

2021-11-04 11:21:00

Az Animal Crossing közösség tűkön ülve várta, hogy november 5-én megjelenjen a rengeteg friss tartalommal megpakolt 2.0-ás frissítés és vele együtt az első és egyben utolsó fizetős DLC is, a Happy Home Paradise. Mindez múltidőben, hisz a frissítés ma hajnalban már elérhetővé vált, a DLC ugyan még nem elérhető, de a friss ingyenes tartalom a szigetlakók szolgálatában áll.
Visszatér Brewster és kávézója, Kapp'n és titokzatos szigetek felé vezető csónakja, de megújult formában és tudásban a Gyroidok is. Immár rendeleteket is hozhatunk, így a korábbi játékokhoz hasonlóan a saját időbeosztásunkhoz igazíthatjuk a sziget életét. Természetesen új bútorok, hajak és sok mást is tartalmaz a frissítést, amit az októberi dedikált Directben mutattak be részletesen:

A holnapi nap végül elérhetővé válik majd a Happy Home Paradise DLC is, amiben lehetőségünk lesz megrendelésre házakat készíteni más szigetlakóknak, figyelembe véve igényeiket és stílusukat. A DLC tagadhatatlanul hasonlít a 3DS-re megjelent Happy Home Designer-re, viszont rengeteg új tartalommal és sok új lehetőséggel kibővítve azt, $25-os áron.

vissza
Legolvasottabb cikkek