E3 2016 - Ghost Recon Wildlandsszel nyitott a Ubisoft

2016-06-13 23:11:05

Stílusosan indították a Ubisoft E3-as konferenciáját, elsőként a tavalyi show záró címeként működő Ghost Recon Wildlands-ből láthattunk előzetest és egy gameplay-t.


 

Tavaly nem keltette fel a többség érdeklődését a következő Ghost Recon, pedig igen ígéretesnek tűnt a legelső játékmenet alapján, most viszont ezzel a címmel nyitották meg a Ubi prezentációját, így mindenki teljes szélességben élvezhette és csodálhatta a számtalan lehetőséget felszolgáló Wildlands-et.

A bemutatott közel 10 perces videóban figyelemmel követett kis csapatunk azt a célt kapta, hogy fogja el a bűnöző és „drogbáró” El Pozolerót. Első feladatuk az célszemély tartózkodási helyének felkutatása volt, amit egy bunkerben elrejtett számítógépről lopott információ alapján derítettek ki a katonák. Ezután már csak meg kellett közelíteni az emberünk bázisát, majd annak alapos feltérképezése után (drónokkal és modern eszközökkel) gyors stratégiai pontok tisztázása közben el is kezdődött az akció.

Ahogy láthattuk, a helyszínt többféleképpen közelíthetjük meg attól függően, milyen harcászati stílust preferálunk. Amennyiben nem tudtuk feladatunkat maradéktalanul teljesíteni, az aktuális gonoszunk menekülőre fogja és járműveket befogva kell a gondolkodó, helyzetet felmérni képes AI nyomába eredni.

A szoftver 2017. március 7-én kerül forgalmazásba, úgyhogy még változhat az elsőre igen megragadó grafikája, ami - ha közelebb hajolunk a képernyőhöz - elég kidolgozatlannak tűnik zsúfoltsága és tökéletes fény-árnyék hatásai ellenére.

Ha szeretnél biztosra menni, foglald le most az első példányok egyikét a Konzolvilág boltjában!

 

vissza