Dying Light – új sztori móddal bővül a Hellraid DLC

2021-06-07 18:45:00

A Techland mostanában igencsak tartalomgyártó kedvében van, és itt nem csak a Dying Light 2 beharangozásáról, előzeteseiről, és információiról beszélek, hanem a TechlandGG-ről is, melynek keretein belül a játékokon kívüli utakon is szerezhetünk némi tapasztalati pontot. Felejtsük azonban most el egy pillanatra a Dying Light 2-t, és kanyarodjunk vissza az első epizód felé! Emlékeztek még a Hellraid DLC-re? Persze, hogy emlékeztek, ki ne tenné! E dungeon-slasher élmény az élőhalott város rémálmait egy olyan fantasy-köntösbe burkolja, hogy öröm nézni! Nos, ez most bővülni látszik!

Köztudott ugyebár, hogy e kaland csak a Raid Mode-on belül volt elérhető, most azonban egy külön, narratívában bővelkedő sztorival toldják meg mindezt a fejlesztők. Feladatunk, hogy Ba'al templomába merészkedve megmentsük Luciust, a titokzatos mágust a fogságból. Összesen három küldetés érkezik ennek keretein belül: a Clavis Stone, az Imprisoned, és a Beneath Seals, ráadásul mind a három elérhető kooperatív módban is. Nem csak új helyszínek, de fegyverek (Corrupted Justice, Bonecruncher) és ellenfelek is érkeznek. 

Érdemes továbbá azt is megemlíteni, hogy e tartalombővítés a játék világítási rendszerét is átvariálja, és további könyezeti hangok is hozzáadásra kerülnek, ezzel fokozva az amúgy is drámai hangulatot. Frissülnek az animációk és a minitérkép is, de az inventory is átalakul. A teljes patch note-ot a Steam-oldalra lépve érhetitek el.

A Hellraid DLC The Prisoner sztorija már elérhető PC-re és konzolokra egyaránt.

vissza
Legolvasottabb cikkek