TechlandGG – így szerezhetünk XP-t a kiadó játékain belül

2021-06-02 18:40:00

A Dying 2 Know show keretein belül fedte fel a Techland új, Gamers and Goodies névre keresztelt közösségi központját, mely nem csak kiterjeszti a kiadó által megalkotott univerzumot, de összekapcsolja a játékosokat, és elmélyíti őket a kalandokban. A platform többek között exkluzív frissítéseket kínál a különféle titkok és rejtélyek felfedéséért, melyekért játékbeli jutalom is jár, de követi és összesíti a statisztikákat is. 

A TechlandGG-re már lehet regisztrálni, majd összekapcsolva ezt a Dying Light fiókunkkal kapásból úgy fegyverek adódnak hozzá arzenálunkhoz, de egyedi háttérképeket, és eddig nem látott koncepciós rajzokat is letölthetünk ezáltal. Érdekességként említeném meg, hogy hat részletben Adien öltözetét is megszerezhetjük a programon belül. XP ponttal is jutalmaz az oldal, melyet a TechlandGG-be való bejelentkezés, a Youtube-csatornán lévő előzetesek megtekintése, illetve a küldetések befejezése során zsebelhetünk be. A jövőben ez a kiadó hírleveleire való feliratkozással, rejtett easter eggek felfedésével, speciális tartalmak keresésével a közösségi médiában is feloldhatók lesznek.

A Dying Light 2: Stay Human megjelenése december 7-én esedékes PC-re, PlayStation 4/5-re, illetve Xbox One-ra, és Series X/S-re is. Az előrendelés már él, ezzel is különféle ajándékokat szerezhetünk. Ha valaki nem lenne még képben a sorozattal, a Dying Light Platinum Editionnel nem csak az alapjátékhoz, de a megjelent összes DLC-hez s hozzáférhetünk.

vissza