Dying Light 2 – újabb játékmenet-részlet a Dying 2 Know második epizódjában

2021-07-02 18:30:00

A Dying Light 2 az év egyik, ha nem a legjobban várt megjelenése, és immáron nem csak az E3 konferencián elhangzottakkal vagyunk tisztában, hanem a Dying 2 Know sorozat közlönyeivel is. Korábban már azt is megtudtuk, miként befolyásolja majd a környezetet az éjszaka, most pedig, a második rész kapcsán ismét rengeteg információ érkezett: közelebbről megismerhetjük a fertőzötteket, de a mocap és a hangtervezés rejtelmeibe is bekukkanthatunk. Ja, és egyúttal felfedte a csapat a David Belle-el való együttműködést is, aki egy fő karakternek adja kölcsön parkour-tudását.

A D2K második epizódja többféle ellenségre is rámutat, köztük a sorozatban eddig nem látott Revenantra, illetve annak átalakulására is. A műsor folyamán az is kiderült, miként teremtik meg a fejlesztők a rémekkel és kihívásokkal teli éjszakai világot. Rengeteg szempontot figyelembe vettek ennek megalkotásakor, melyeket szintén ismertettek a videóban:

E világ sötét titkait ezúttal nem csak a játékon belül, de a Dynamite Entertainmenttel kötött partnerségnek köszönhetően a "Banshee: I Am The Cure" címet viselőképregény formájában is. Ez még idén kapható lesz, de a türelmetlenek a TechlandGG.com weboldalra látogatva július 15-ig ingyen megszerezhetik. Ja, és ha már weboldal, a Techland egy "Which Kind of Monster Are You?" névre keresztelt honlapot is létrehozott, ahol egy teszt során kiderül, miféle lények lennénk a Dying Light világában. 

A Dying Light 2 : Stay Human megjelenése december 7-re van kitűzve PC-n és konzolokon egyaránt, de az előrendelésre már most van llehetőségünk a dyinglightgame.com/preorder oldalon. digitális és dobozos kiadásban is háromféle verzió közül választhatunk, ezeket szintén az előbbi oldalon tekinthetitek meg. Aki egyébként előrendeli a játékot, egy egyedi Reload kozmetikai csomaggal lesz gazdagabb, mely ruhát, fegyvert és skineket is tartalmaz.

vissza
Legolvasottabb cikkek